Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Περιπετεια- Εβδομαδιαιο Ψυχαγωγικο Περιοδικο

Καπως ετσι λοιπον ξεκινησαν ολα......
Την Πεμπτη 16 Ιουνιου 1983 κυκλοφορησε στην Ελλαδα το πρωτο τευχος του περιοδικου "Περιπετεια".Περιλαμβανε αυτοτελεις ιστοριες που αφορουσαν τον πολεμο της Ανεξαρτησιας του νεοσυστατου εθνους των Ηνωμενων πολιτειων της Αμερικης εναντιων των Αγγλων αποικιοκρατων και ιστοριες απο την Αγρια Δυση οταν πλεον οι Η.Π.Α αποτελουσαν ενα αυτονομο κρατος.
Στην πρωτη φαση λοιπον του πολεμου,μια ομαδα ενοπλων που θα μεινει στην ιστορια ως"Οι λυκοι του Ονταριο" ξεκινουν τον πολεμο εναντιων των Αγγλων.Αρχηγος τους ειναι ο θρυλικος Λοχαγος Μαρκ και μαζι του οι αχωριστοι συντροφοι Μιστερ Μπλουφ και Θλιμμενος Μπουφος.
Στον πολεμο αυτο παιρνει μερος και μια αλλη ομαδα,οι Κυνηγοι που αντιστεκονται και αυτοι με την σειρα τους στον Αγγλικο ζυγο.
Αρχηγος τους ειναι ο Μπλεκ,ενας ατρομητος ηρωας που αψηφα καθε κινδυνο και μαζι του ειναι ο καθηγητης Μυστηριος και ο Ροντυ.

Στην.. μετεπειτα εποχη του νεοσυστατου λοιπον κρατους ,στην αγαπημενη για πολλους εποχη του "Far West" ή Αγριας Δυσης αν προτιματε,σειρα παιρνει ενας νεος ηρωας μας:ο Ομπραξ.Ο ανθρωπος που μπορει και αλλαξει μορφες μαζι με τους 2 αχωριστους φιλους του,τον Φαγανα και τον Βαρωνο,ειναι οι τιμωροι του εγκληματος και ολων των συμμοριων της περιοχης.




Σε αυτη την πορεια μας λοιπον εχουμε να εξιστορισουμε  ιστοριες γεματες δραση,αγωνες και ηρωικα κατορθωματα απο τους ηρωες μας!

Μεινετε συντονισμενοι λοιπον.......

2 σχόλια:

  1. καλησπερα!ευχομαι καλη αρχη στην ωραια προσπαθεια και θα τσεκαρω και τα τευχακια(χε!χε!)
    φιλικα,αργυρης.
    σε βρηκα τυχαια απο το ibid...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστουμε για τις αναρτησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή