Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Θλιμμενος Μπουφος



Το 1965, η διάσημη τριάδα Ιταλών δημιουργών Esse Gesse, σχεδιάζει τον Λοχαγό Μάρκ και τους Λύκους του Οντάριο. Το Il Comandante Mark, είναι το δικό μας Όμπραξ, του κ. Ανεμοδουρά, που ήρθε στη χώρα μας το 1971.
Σύντροφος του Μάρκ, είναι και ένας Ινδιάνος.


Ο Θλιμμένος Μπούφος συνοδεύει κάθε περιπέτεια του Μάρκ, στον αγώνα για την ανεξαρτησία. 
Η σοφία του, αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά των προγόνων του! Ο προπάππους του μνημονεύεται διαρκώς, από τον απόγονο του! Με κάθε ευκαιρία θα ρίξει μια ατάκα, αφήνοντας τόσο τους συμπρωταγωνιστές του, όσο και τους αναγνώστες, άναυδους! 
Αν στο πλοίο γυναίκα ανέβη, μεγάλη συμφορά θα σε `βρει!!!.....»
Αν σε δάγκωσε μαϊμού, κι ύστερα με γυναίκα ταξιδεύεις, και αν κι ο σκύλος σου είναι λυσσασμένος,…..ούγκ! Είσαι σίγουρα νεκρός και βαλσαμωμένος!!!!........»


Ο Θλιμμενος Μπουφος αποτελει αχωριστο φιλο του λοχαγου Μαρκ και του Μιστερ Μπλουφ.
Στις περισσοτερες περιπετειες τους ειναι αυτος που στο τελος με την σοφια του και την δυναμικοτητα του τα βγαζει περα στον αγωνα τους για την ανεξαρτησια!


Ποιος ομως ηταν ο Θλιμμενος Μπουφος στα νεανικα του χρονια;Πως εγινε ο μεγαλος αρχηγος των τεσσαρων φυλων των μεγαλων λιμνων;Η γνωριμια του με τον Μιστερ Μπλουφ και τον λοχαγο Μαρκ πως εγινε;
Παρακατω μπορειται να κατεβασετε εντελως δωρεαν ενα τευχος απο την Ιταλικη εκδοση του περιοδικου Περιπετεια με την ζωη του Θλιμμενου Μπουφου,που περιγραφει ολη την ζωη του μεγαλου αρχηγου εως τον αγωνα για την ανεξαρτησια των πατριωτων:

Κατεβαστε το τευχος κανοντας κλικ ΕΔΩ 


Και οποιος θελει να διαβασει και την ιστορια της Μπεττυ,μπορει να κατεβασει το τευχος κανωντας κλικ πανω στην εικονα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου